3 способи використовувати Нутеллу не за призначенням: дивовижне поруч
Більшість людей використовують Нутеллу класичним способом – намазують на білий хліб, круасан, здобну булочку чи печиво. Справжні шанувальники горіхово-шоколадної пасти не готові зупинятися на стандартних рішеннях та виводять улюблений продукт за межі ранкових тостів. В одній банці ховається потенціал для приготування десятків різноманітних страв – соусів, десертів та напоїв.
Гнучкість у використанні – не єдиний плюс продукту. Горіхи та шоколад у складі – джерела енергії та гарного настрою на цілий день. Якщо врахувати, що вартість Nutella на Маудау доступна людям із будь-яким рівнем доходу, кожен може спробувати себе в амплуа кондитера. Звична їжа стає натхненням для любителів експериментувати на кухні.

Що приготувати з пастою Нутелла
Паста Nutella – універсальний продукт, який підходить для сніданків, створення десертів та прикраси страв. Пластична текстура та насичений смак роблять Нутеллу незамінною, коли із простих інгредієнтів потрібно приготувати розкішну страву. Зазвичай достатньо 1-2 ложок концентрованої пасти, щоб створити смакові та візуальні акценти. Тож банки вистачає надовго. Що обов’язково варто спробувати:
- Шоколадний соус до млинців, оладок та сирників. Розігрійте ложку пасти на водяній бані, змішайте з|із| 1-2 ложками молока або вершків. Густий, ароматний соус прикрашає та покращує смак звичних страв. Регулюйте смак, додаючи щіпку солі, ванілі чи краплю коньяку, якщо готуєте десерт для дорослих.
- Начинка для круасанів, кексів та штруделів. Щоб смак звичної випічки заграв яскравими фарбами, додайте|добавляйте| всередину ложку Нутелли. Завдяки щільній консистенції паста чудово витримує процедуру запікання – не витікає та не втрачає аромат. Простий прийом прирівнює домашню випічку до десертів із професійної кондитерської без переплат за упаковку та ідеальний вигляд.
- Цукерки ручної роботи. Нутелла – основа для вишуканих та корисних домашніх солодощів. Щоб приготувати ексклюзивні цукерки, змішайте пасту з подрібненим печивом, горіхами та вершковим маслом. Ретельно перемішайте масу та надайте форму. Охолодіть і обваляйте в какао чи кокосовій стружці. Рецепт відкритий для творчих ідей – додайте морську сіль, краплю лікеру чи апельсинову цедру.
Професійні рішення будинку стають доступними із шоколадно-горіховою пастою. Завдяки здатності швидко застигати Nutella, яку можна замовити на Маудау – ідеальна основа глазурі. Інші причини зробити таку глазур для тортів та печива – глянсовий блиск покриття та збереження первісної форми.

Несподівані рішення щодня
З Нутелли можна приготувати заправку для фруктового салату, яка стане привабливим фактором для дітей із поганим апетитом. Змішайте трохи пасти з натуральним апельсиновим соком або несолодким йогуртом і полийте шматочки фруктів – більше не доведеться вмовляти дитину з’їсти шматочок. Соус ідеально поєднується з полуницею, ананасом, яблуками та грушами.
Вранці додайте до традиційної кави чайну ложку Nutella, щоб надати еспресо шоколадно-горіхову глибину або зробити з капучіно розкішний десерт. Ложка пасти перетворює молочні коктейлі. Збийте в блендері молоко з ложкою Нутелли і додайте|добавляйте| лід. Густий, вершковий напій освіжає та дарує чудовий настрій.
Подивіться ще цікаву і корисну інформацію на порталі:
