3 способи використовувати Нутеллу не за призначенням: дивовижне поруч

Способи використовувати НутеллуБільшість людей використовують Нутеллу класичним способом – намазують на білий хліб, круасан, здобну булочку чи печиво. Справжні шанувальники горіхово-шоколадної пасти не готові зупинятися на стандартних рішеннях та виводять улюблений продукт за межі ранкових тостів. В одній банці ховається потенціал для приготування десятків різноманітних страв – соусів, десертів та напоїв.

Гнучкість у використанні – не єдиний плюс продукту. Горіхи та шоколад у складі – джерела енергії та гарного настрою на цілий день. Якщо врахувати, що вартість Nutella на Маудау доступна людям із будь-яким рівнем доходу, кожен може спробувати себе в амплуа кондитера. Звична їжа стає натхненням для любителів експериментувати на кухні.

Що приготувати з пастою Нутелла

Що приготувати з пастою Нутелла

Паста Nutella – універсальний продукт, який підходить для сніданків, створення десертів та прикраси страв. Пластична текстура та насичений смак роблять Нутеллу незамінною, коли із простих інгредієнтів потрібно приготувати розкішну страву. Зазвичай достатньо 1-2 ложок концентрованої пасти, щоб створити смакові та візуальні акценти. Тож банки вистачає надовго. Що обов’язково варто спробувати:

  1. Шоколадний соус до млинців, оладок та сирників. Розігрійте ложку пасти на водяній бані, змішайте з|із| 1-2 ложками молока або вершків. Густий, ароматний соус прикрашає та покращує смак звичних страв. Регулюйте смак, додаючи щіпку солі, ванілі чи краплю коньяку, якщо готуєте десерт для дорослих.
  2. Начинка для круасанів, кексів та штруделів. Щоб смак звичної випічки заграв яскравими фарбами, додайте|добавляйте| всередину ложку Нутелли. Завдяки щільній консистенції паста чудово витримує процедуру запікання – не витікає та не втрачає аромат. Простий прийом прирівнює домашню випічку до десертів із професійної кондитерської без переплат за упаковку та ідеальний вигляд.
  3. Цукерки ручної роботи. Нутелла – основа для вишуканих та корисних домашніх солодощів. Щоб приготувати ексклюзивні цукерки, змішайте пасту з подрібненим печивом, горіхами та вершковим маслом. Ретельно перемішайте масу та надайте форму. Охолодіть і обваляйте в какао чи кокосовій стружці. Рецепт відкритий для творчих ідей – додайте морську сіль, краплю лікеру чи апельсинову цедру.

Професійні рішення будинку стають доступними із шоколадно-горіховою пастою. Завдяки здатності швидко застигати Nutella, яку можна замовити на Маудау – ідеальна основа глазурі. Інші причини зробити таку глазур для тортів та печива – глянсовий блиск покриття та збереження первісної форми.

Nutella

Несподівані рішення щодня

З Нутелли можна приготувати заправку для фруктового салату, яка стане привабливим фактором для дітей із поганим апетитом. Змішайте трохи пасти з натуральним апельсиновим соком або несолодким йогуртом і полийте шматочки фруктів – більше не доведеться вмовляти дитину з’їсти шматочок. Соус ідеально поєднується з полуницею, ананасом, яблуками та грушами.

Вранці додайте до традиційної кави чайну ложку Nutella, щоб надати еспресо шоколадно-горіхову глибину або зробити з капучіно розкішний десерт. Ложка пасти перетворює молочні коктейлі. Збийте в блендері молоко з ложкою Нутелли і додайте|добавляйте| лід. Густий, вершковий напій освіжає та дарує чудовий настрій.

Подивіться ще цікаву і корисну інформацію на порталі: